BANNER

_

Aradszki nemmel szavazott a saját módosítójára


Pár napja beszámoltunk Dr. Aradszki András (KDNP) módosító javaslatáról, melyben bruttó 50 Ft/liter jövedéki adót javasolt az E85 bioetanolra. Azt hiszem, erről nem kell már beszélni, a kommentezők elmondták véleményüket, mely tükrözi a többség állásfoglalását is.

Amikor azt hittem, hogy további felháborító dolog nem történhet, akkor a törvényjavaslat elfogadása felrakta az i-re a pontot: Dr. Aradszki nemmel szavazott a saját módosító javaslatára. Ha nem lenne ennyire felháborító csak kacagni tudnék.

Beadjuk, majd nemmel szavazunk, logikus, nem?



Aludt rá egyet és meggondolta magát a képviselő úr?
Lehet az is, hogy komoly célja van ezzel. Ha esetleg rákérdeznek, hogy MOL-os munkáltatói háttérrel hogyan gondolta a beadványt, akkor annyit tud mondani hogy átgondolta és valóban ezért nem támogatta, de hát mit tegyünk, a képviselők mégis megszavazták.
Aztán lehet hogy nem kell ilyen messzire menni, Dr. Aradszki András így működik és kész.

Abszurd az egész az biztos. Én az olyan javaslatokat melyet a beadványozó sem támogat, egyszerűen levenném a napirendről. Nem így lenne normális?

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

A blog ugye külföldi blogszolgáltató szerverén fut? Azért kérdezem, mert az Index több blogja Szalai Anna néni áldásos működése miatt kitiltotta a trollkodást. Én pedig szeretném elküldeni Aradszki urat a megfelelő helyre. Lehet? Vagy bajotok lehet belőle?

Égő Ákos írta...

A blogot a www.blogger.com működteti, külföldi szerveren. A blog.hu-tól az index túlzott felügyelete miatt hoztam át.

Égő Ákos írta...

Mondjuk ennek ellenére csak normálisan, ne kelljen moderálni. :)

von írta...

biztos összekeverte :DDDD hiába, a reggelig tartó ülések...

A másik magyarázatot inkább nem is mondom.

Névtelen írta...

Szerintem alattomos és erkölcstelen a MOL játéka, amihez Aradszki úr is adta a nevét. Azt nem értem, hogyan lehet ilyen értékrenddel keresztény demokrata!

Névtelen írta...

Ákos! Szerintem közzé kellene tenned az etanolblogon is a Magyar Bioetanol Szövetség válaszát a Világgazdaság Online-on megjelent „Túl nagy a támogatás az E85-ös üzemanyagon?” című cikkre:

http://vg.hu/vallalatok/energia/veszelyben-a-bioetanol-agazat-352263

Ez a legjobban összeállított anyag, amit az utóbbi napokban a témával kapcsolatban olvastam.

Névtelen írta...

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy anno mi lett beadagolva? 10-15% többlet és a valamivel többet kér című baromság, holott mindenki tudja, hogy ez köszönő viszonyban sincs a valósággal.

Névtelen írta...

akkor már állok is vissza benyára, ha majd visszatérek kedves országomba. itt nyugaton még azért tankolom a páleszt 1€-ért egy darabig.

Névtelen írta...

Meddig tűrjük még pártunk és kormányunk áldásos tevékenységét?

doszpi írta...

Szervezhetnénk valamit, hogy lássák, hogy hány embert érint ez a dolog. Mondjuk felautózhatnánk Bp-re. Semmi demonstráció, csak legyen ott pár ezer bioetanolos autóval több egyidőben. Esetleg egy meghatározott útvonalon, vagy körzetben, hogy látható, érezhető legyen a jelenlét :)

Névtelen írta...

úgy néz ki, hogy el lett fogadva. Ez mivel jár? a jelenlegi 277 ft-os javasolt ár 50 ft-tal emelkedik? vagy csak 12-vel? vagy annyival sem?
és mikortól?
ezek miatt picit hiányosnak érzem a cikket.

Dzso írta...

Bö 5 éve etanolizáltam. Eddig.

von írta...

Még nincs vége, épp most csökkenteténk 26 ft/l (+áfá)-ra.

http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_madat?p_ckl=39&p_izon=3414&p_alsz=31

von írta...

ellenzék meg visszatérne 12 ft/l (+áfára)

http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_madat?p_ckl=39&p_izon=3414&p_alsz=32

Megjegyzés küldése