BANNER

_

2011.07.06. Ütköző a Kossuth Rádióban


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért a Hebegő Mókuscsoport ismét szánalmasat alakított. Nem elég a múltkori akciójuk a Zóna Taxisokkal, most is kiderült, hogy nem értenek ahhoz, amiről beszélnek.

Égő Ákos írta...

Megint a erdőírtással jött Lukács András, aki halhatóan fogalma sincs a hatályos rendelkezésekről. A hazai b
ioüzemanyag törvény világosan előírja, hogy csak fenntartható módon előállított alapanyagból lehet bioüzemanyagot előállítani, ami eleve kizárja az esetleges természetes élőhelyek bevonását.

Névtelen írta...

Ez a levegő munkacsoportos akkora egy sötét paraszt, hogy az valami eszméletlen... Fingja nincs az egészről, a zsebébe nyomtak egy köteg 20 000-est, aztán harsogja csak a demagóg baromságokat. Az EU-nak világosan megfogalmazott szabályai vannak arra nézve, hogy mi alapján mehet a bioetanol termelés. Az már más kérdés, hogy itt abszurdisztánban magasról lesz*rják az egészet, és még hülyítik is a népet. Eszméletlen komolyan mondom. Ez a kdnp-s idióta is csak a saját baromságait szajkózza, és akkor a végén még meg is lovagolja ezt a sötétzöld süketelést. Ki enged ilyen idiótákat a média közelébe...

Gregory írta...

Pár hete hallottam egy erdésztől, hogy Magyarországon évről évre nő az erdőterület nagysága...

Az alkohol max. profitot veszélyeztet, semmi mást...

Szomorú, ami itt megy ebben az országban és ez csak egy pici részlet, de minden más is így működik sajnos :(

Névtelen írta...

Inkább az alkotmány, ami meg van buherálva!
Aki 10ezer kilométert autózik bioetanolal, annak a zsebébe a költségvetés 100ezer Ft-ot tesz. Ezt a fordítva gondolkodást hol tanítják? Majd eztán jön, hogy megvédjük a bioetanolt.

Megjegyzés küldése