BANNER

_

Etanolblog nyereményjáték - 2010


Tavaly év végén már rendeztem egy játékot, amikor néhány E85-tel kapcsolatos ajándékot lehetett nyerni. Idén kicsit nagyobb szabású dologba kezdtem, megkerestem az E85-tel kapcsolatban álló cégeket, szervezeteket, gyártókat azzal, hogy néhány apróságot ajánljanak fel az olvasói  nyereményjátékhoz. A megkeresés szinte minden fronton meghallgatásra talált, a cégek örömmel adtak, amit tudtak. Csupán néhányan nem válaszoltak még a levelemre sem. Talán majd jövőre.

A mai napig az alábbi falajánlások érkeztek:


AVIA - Profi Oil Kft. - www.avia.hu
2 db esernyő, 2 db pendrive (2 GB), 1 db 6 részes kávéskészlet, 3 db hamutál, 1 db üzemanyag kanna (5 liter), öngyújtók, tollak, passtartók. Az ajándékokat tételenként sorsoljuk ki, ha valaki speciálisan valamire vágyna azt jelezze a megjegyzésben, az elbírálásnál figyelembe veszem.





AGIP - Eni Hungaria Zrt. - www.agip.hu
14 db AVIA retro bőr foci pumpával










E85 Power - www.e85power.hu
3 pár rendszámtábla keret




POWERTUNING  - EURO NOLIKER KFT. - www.e85etanol.hu
10 db PT csomag, melynek tartalma  1 db golyóstoll, 1 pár POWERTUNING rendszámtábla keret, 2 db POWERTUNING matrica, 5000 Ft értékű utalvány, melyet bármilyen POWERTUNING átalakító beépítésére fel lehet felhasználni, 1 db 5% kedvezményre jogosító kupon (webshop vásárlásnál, bármely termékre).




E85 TUNING - E85 Tuning Kft. - www.e85tuning.hu
1 db BioETUN programozható E85 átalakító készülék 4 hengeres járműhöz. Egy tökéletes garanciás BioETUN készülék, melyet teszteléshez használtak, igény szerint csatlakozóval.






Saab - Polar Mobil Kft. - www.saab.hu
5 db Saab Design könyv, 10 db Saab BioPower toll, egy Tesztvezetés Voucher, azaz a legújabb Saab 9-5 Biopower hétvégi tesztvezetése péntektől hétfő reggelig, 400 km megkötéssel a forgalmazóval egyeztetett időpontban.






INSTALLHIFI - Installcomp-2001Kkt - www.installhifi.hu
Már zajlott a káték amikor egy újabb felajánlás érkezett az Installhifitől. Ez egy pár XXX XT-1603 számú triax autó hangszóró.

Leírás:
  • 165mm-es 3 utas triaxiális hangszóró
  • butil gumi széllel, fröccsöntött polipropilén membrán
  • 30 mm-es Mylar magassugárzó
  • 13 mm-es Piezo magassugárzó
  • RMS teljesítmény 175W
  • Csúcsteljesítmény 350W PMPO
  • 1" ASV tekercs
  • 10 Oz Mágnes
  • Frekvenciamenet 70-20.000 Hz
  • Impedancia: 4 Ohm
  • Érzékenység: 90 dB / W (1m)
  • Beépítési átmérő: 128mm
  • Beépítési mélység: 55mm
  • Hangszóró rács




Minden egyes partnerhez külön kérdéscsoportokat állítottam össze, és ezen az oldalon más más napokon publikálom a linkeket, tehát érdemes naponta visszanézni. A kérdésekre egy kérdőíven kell válaszolni, amelyen 5 kérdés található. Minden kérdésre rövid, de érthető választ várok. A válaszokat legkésőbb december 24-én reggel 8 óráig lehet beküldeni, az eredményeket karácsony napján kiértékelem. Amennyiben a felajánlott nyereményekre több helyes válasz érkezik, úgy azt december 24-én este sorsolom ki. Közjegyző nem lesz, csak két három és féléves. Vagyis szenteste, ha csillapodik a mámor, érdemes ide pillantani, vajon ki nyerte meg az ajándékokat.

Az etanolblogon publikálni fogom a nyertes nevét, melyet a válaszadó kérdőíven megadott. A nyerteseket e-mailben is értesítem, így a válaszadáskor kérem ügyeljetek, hogy pontos címet adjatok meg. Amennyiben 2010. december 31-ig nem jelez vissza az adott nyertes, a nyereményét vagy egy kieső kapja vagy újrajátsszuk.

Az ajándékok átvétele személyesen esetleg postai úton történik. A nagyobb tárgyak (pl. esernyő) postázása a horror költségek miatt nem megoldható, így azokat Biatorbágyon vagy Budapesten a XI. kerületben előre egyeztetett időpontban lehet átvenni. Ha a nyertes a postaköltséget átvállalja, akkor természetesen bármelyik nyeremény postázása megoldható. Vannak olyan ajándéktárgyak, amelyeket a felajánló postáz.

Remélem nem felejtettem el semmi fontosat, nincs más hátra, gyertek játszani.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azt hiszem rossz a link :)

Égő Ákos írta...

Valami pillanatnyi hiba volt, már jó.

Égő Ákos írta...

A játék véget ért!

Égő Ákos írta...

Kicsit kimerített a karácsony, a nyertesek már megvannak, de az összesítés kihirdetésére már nincs energiám. Egy kis türelmet kérek.

B.Ferenc írta...

Hatalmas dilema előtt állok.
Három éves 1.4-es benzines Astrám van.(45000 km)
Nem tudom eldönteni, hogy a bioetanolra történő átállás a motorban (és az üzemanyag ellátó rendszerben) milyen meghibásodásokat, illetve veszélyeket vagy rendellenességeket eredményez.
A többlet fogyasztással tisztában vagyok.De tartok tőle, hogy a motor elhasználódása fokozottabban jelentkezik, esetleg erre még az is rájátszhat, hogy az Opel-nak a G-Asztra óta a hűtővize télen az optimális alatt van.

Névtelen írta...

Károsodás nem keletkezik amennyiben az elektronika be van mérve és lambda 1 értéket produkál a kipufogó méréskor, tehát tökéletes égéskor nem mehet a motor tönkre.
Benzin tank és csövek sem károsodnak mivel a benzinben is alapól minimum 4% etanol van és az sem okoz gondot. 21 éves opel verdám 200 ezret futott abból kb. 30 ezer etanol üzemben emelt nyomással és a gyári benzin pumpa még mindig gyári hangot és nyomást produkál.
Meghibásodás 0, pedig már öreg szegényke:-)
Rémhírek már rég cáfolva vannak!
Üdv. B.Endre

Megjegyzés küldése