BANNER

_

Bioetanol a magyarok szerint (kérdőív)


A Magyar Bioetanol Szövetség (MBSZ) egy hónapja indította el a kérdőívet mely a hazai E85 használat szokásairól érdeklődik.
A kérdőív továbbra is él, de lezárták az első szakaszt és az adatok kiértékelésébe kezdenek melyet reményeink szerint a közeljövőben publikálni tudom.

A napokban megkeresett Orosz András a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója aki éppen szakdolgozatán munkálkodik melynek témája a fogyasztói magatartás és a bioetanol használat kapcsolata. Ehhez a dolgozathoz ő is készített egy kérdőívet, melyet olyan oldalra szeretett volna közzétenni, ahol jellemzően a témában érdekelt személyek is járnak.
Szívesen segítek a munkában mert minden egyes felmérés fontos háttérin információ lehet a jövőben.


 

Ezért kérek mindenkit akinek van egy pár perc szabad ideje válaszoljunk ezekre a kérdésekre is. Egyes pontokban van némi átfedés az MBSZ-es anyaggal, de ezt a kérdőív olyanoknak is szól akiknek jelenleg nincs közvetlen kapcsolatuk  az E85-tel, illetve még csak informálódnak.

A kitöltés kapcsán egyetlen megkötés van csupán az, hogy október 13-ig be kell fejezni a felmérést, hogy Andrásnak legyen kellő ideje a szakdolgozatba illeszteni az eredményeket.

Ide kattintva elérhető a kérdőív.

 

3 megjegyzés:

Skodaklub Hungary írta...

Szivesen segitek, de mar az elso oldalon elakadtam. Mi az a bachelor? Mi az a master fokozat? En egy prehisztorikus mernok vagyok. Olyan miert nincs, hogy "felsofoku diploma"?

A kerdesek tobbsege is eleg bugyuta, legalabbis egymas utan felteve:
6: Milyen aranyban tankol E85-ot?
7: Tervezi e hogy tankol E85-ot?
12:Tankolna E85 uzemanyagot?

Ez igy elég zavaros :S

Kedves Orosz Andras! Remelem a diploma jobban kidolgozott lesz, sok sikert! :)

mormee írta...

Először is köszönöm a segítségét és észrevételeit!
Itt reagálnék a megjegyzéseihez.
A képzettségi szint kérdése a kerdoivem.hu automatikus kérdése, nem tudok vele mit csinálni. A bachelor hozzávetőleg főiskolai, a master fokozat pedig egyetemi végzettségnek feleltethető meg legkönnyebben.
A kérdések feltevésénél valóban van egy kis kavarodás, ám direkt kérdeztem meg kétszer, hogy tankolna-e E85-öt, ugyanis azt is vizsgálom, hogy a kérdőív kitöltése közben változik-e a kitöltő hozzáállása a témához, valamint egyfajta kontrol kérdésként is szolgál.

Üdvözlettel,

András

olli írta...

Egyéni megoldásként nem kittel, hanem az injektorok cseréjével, ami +42% kapacitásbővítést eredményezett, oldottam meg az E85 100% használatát egy Ford Focus 1.6i 16V autónál.
Ezt a lehetőséget nem találtam meg a kérdőíven, pedig ez is egy lehetséges megoldás az átalakításra.

Megjegyzés küldése